Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.

DERNEK HAKKINDA ACIKLAMA

Sayın Yaylacık Köyü  sakinleri, değerli arkadaşlar, Çok değerli dernek üyeleri, dernek gönüllüleri,

Logomuzu yaptık. Web sitemizi oluşturduk. Web sitesinde deneme amaçlı bazı yazılar yayınlıyoruz.

Genel kurulumuzu yapıp ilk yönetim kurulumuzu oluşturduk. Kurumsal kimliğimizi güçlendirmek ve yeni projeler yapabilmek için sizlerden bazı ricalarımız olacak.

Web sitemizi günlük ziyaret edelim. Başkalarına da önerelim.

Sitenin içeriğini güçlendirmek ve güncellemek için veri akışı gerekiyor.

Yönetim kurulunun ilk toplantısında derneğin yakın ve uzak hedeflerini belirlemek ve bir hareket planı çıkarabilmek için 3 ana çalışma başlığı belirledik.

a) Konferans ve Seminer proğramları

b) Bilimsel içerikli bir yayın organı planlaması

c) Tesis planlaması

Her türlü görüş öneri, teklif ve eleştirinizi iletebilirsiniz.

Bu arada lütfen web sitesinin üye bölümüne üye olunuz. Ziyaretçi sayfasını kullanınız. Üyelikleri tamamlanmayan arkadaşlarımız işlemlerini tamamlasınlar.

Saygılar sunuyorum.

Öncelikle sizleri saygı ile selamlar, internet sitemizi hayata geçirmiş olmanın verdiği gururu, sizlerle paylaşmış olmanın heyecanı içerisinde oldugumu ifade etmek isterim.

Üyelerimize gerek SMS gerekse resmi FACEBOOK grubumuzdan ulaşabiliyorduk şimdi derneğimizin resmi internet sitesinin yayına girmesiyle bu halkalara yeni bir ek yaparak iletişim ağımızı güçlendiriyoruz.

Sitemizde İlçemizi ve derneğimiz ile ilgili detaylı bilgiler bulabilir fotoğraf ve video galerimizi ziyaret ederek anilarınızı tazeleyebilir ziyaretçi defteri köşesinden paylaşımlarda bulunabilir ve iletişim forumundan yönetim kuruluna görüş öneri ve dileklerinizi bildirebilirsiniz.

Sİtemizde yayınlanmasını istediginiz ve haber niteliği taşıyan bilgileri bizimle paylaşabilir sitemize uye olmanız durumunda sitemizde yayınlanmasını istediginiz fotograf ve video gibi goruntulerinizi uye girisi yaparak bize gonderebilirsiniz.

Tüm üye ve hemşehrilerimizin yogun olarak kullanmasını beklediğimiz internet sitemizin hayırlı olmasını temenni eder tüm hemşehrilerimizin katkısını bekleriz.

Saygılarımla

Ersin AK