• slayt
USD 32,2472   32,3053
EURO 34,6335   34,6959

Özlü Sözler
Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
Son Ziyaretçi Yorumları
SERDAL MUTLU
Siteniz çok güzel olmuş emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

SERKAN AK
bütün hemşeri dostlarıma selam olsun bu derneği kuranlardan ne kadar gurur duysak az hepinizden allah razı olsun diyorum. sayın başkanım ilgi ve alakanız için teşekkürler.

AYSUN AK
Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle

Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Reklam
Dernek Kurullarımız

DERNEK KURALLARI

1. Üyeler arasında fikir, mezhep, mevki, renk, dil, din, ırk ayrımı yapmak yasaktır.

2. Derneğin manevi  kişiliğini  küçük düşürücü söz ve eylemlerde bulunmak,

3. Üyelerin, dernek içinde, siyasi gruplaşma, eylem, protesto,  gibi faaliyetlerde bulunması yasaktır ve herkesin siyasi görüşü özeli olacaktır.

4. Üyeler derneğin amacına ve projelerine bağlı kalmalıdır.

5. Üyeler dernekteki görevlerinde art niyetli davranmayacak, şahsi çıkar gözetmeyecek ve şeffaf davranacaklardır.

6. Üyeler görevinden sebepsiz yere ve dernek yönetiminin izni olmadan ayrılamayacaklardır.

7. Dernek kurallarına uymayan üyelerin üyelikleri komisyon kararıyla düşürülecektir.

8. Görevlendirme işlemlerinde şeffaf davranılacak ve üyenin yeteneği göz önünde bulundurulacaktır.

9. Yönetim kurulunun cezaya ilişkin kararlarına karşı çıkmak, uymamak.

10. Burada yazılmayan eylem ve davranışlar zuhur ettiği halde günün şartlarına, Dernekler Kanununa  göre  yönetim  kurulunun  alacağı karara göre suç veya kabahat olduğu tespit edilecektir.

CEZALAR:

1- UYARI : En az  ceza olup, üyenin söz  ve eylemi bir daha yapmaması için dikkatinin çekilmesidir. Uyarı cezası yazılı olarak verilir ve üye siciline işlenmez.

2- KINAMA: Üyenin söz ve eyleminin kötü bir şey olduğunun ve daha önce bu konuda uyarılmış olmasına rağmen eyleminin devam etmesi halinde, kendisinin ayıplandığının yazılı olarak bildirilmesidir. Kınama cezası üye' ye tebliğ edilip siciline işlenir.

3- GEÇİCİ UZAKLAŞTIRMA: Üyenin söz ve eyleminin ağır olması nedeniyle veya daha önce 'KINAMA' cezası ile cezalandırıldığı halde,eyleminin devam etmesi halinde; bir  haftadan az ve  bir yıldan fazla olmamak kaydı ile üyelik hak ve olanaklarından geçici olarak  yararlanmasının  engellenmesidir. Bu durumda üyenin dernek lokalinden  istifadesi  engellenir. Üye aidatını ödeme ye devam eder. Uzaklaştırma 3 ayı geçtiği takdirde  üyenin aidatını ne şekilde ödeyeceğine dair dilekçe alınır. Bu ceza dernek ilan tahtasına asılır ve siciline işlenir.

4- ÜYELİKTEN ÇIKARILMA ( KESİN İHRAÇ ):  Üyenin  söz  ve eyleminin önceki cezalara rağmen devam etmesi veya çok ağır olması halinde dernekteki üyelik kaydının silinmesidir. Verilen ceza ilan  tahtasına asılır ve üyenin siciline işlenir

Malatya Arapgir Yaylacık Köyü Derneği

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.

Hazır Dernek Sitesi