İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)

DERNEĞİ YENİDEN HAVAYA KALDIRMA

YAYLACIK KÖYÜ KALKINDIRMA VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

BİLGİLENDİRME ÖNEMLİ LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN

Değerli Yaylacık köyü sakinleri dernek yönetimi olarak sizi bir hususta bilgilendirmek istiyoruz

Güngören güneş tepe mahallesi sınırları içinde bulunan Yaylacık köyü dernek yeri bugüne kadar Fuat kızıl'ın üstün değdi dernek yönetimi olarak dernek tapusunu bugün itibariyle Yaylacık köyü Kalkındırma ve sosyal yardımlaşma derneğinin üstüne aldık.

Ayrıca buradan da bugüne kadar derneğin tapusunu kendisinde tutup sahip çıkan köylümüz Fuat KIZIL beyefendiye huzurlarınızda çok teşekkür ederim.

Bu süreç de yanımda olan bana destek sağlayan yönetimdeki arkadaşlarıma emeklerinden çabalarından dolayı çok teşekkür ederim

Yaylacık köyü derneğinin yönetim sorumluluğu nu üstümüze aldığımız günden belli derneğin bütün şahıslara ve Belediye ye olan borçlarını ödedik ve sıfırladık.

Bugün itibari ile masraflarını kimseye borçlanmadan dernek tarafından ödeyerek tapumuzu aldık.

Bazılarımız bugüne kadar dernek faaliyetlerin den yararlanmamış olabilir ve bu yönden derneğe küsmüş darılmış olabilir bizler bu sürecin böyle gitmeyeceğini sizlere dernek yönetimi olarak şimdiden söz veriyoruz.

Yaylacık köyü derneği sizlerin yapacağınız yıllık aidatlar la ve yardımlar la ayakta duracağını sakın unutmayınız

Umut ediyorum ki 2021 yılı şu hastalıktan kurtulma yıl olsun sonrasında ise

Dernek yönetimi olarak çok çalışacağız ve yeni faaliyetler üretim siz Yaylacık köyü sakinlerinde içinde bulunacağı organizasyonlar düzenleyeceğiz köylüsünü tanımayan insanlarımız var bizler 7 den 70 herkesin birbirini tanıyacağı bir toplum oluşturmak istiyoruz ki arzumuzda bu yönde onun için her zaman Yaylacık köyü yönetimi olarak köyümüzün ihtiyacı olduğunda köyün ihtiyaçlarını karşılayacak bir dernek olmak istiyoruz bu vizyonumuz dan asla vazgeçmeyeceğiz.

Bu konuda sizlerden bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz

Yaylacık köyünün her bir ferdinin bu derneğe sahip çıkmasını ve benim de bu dernekte hakkım var diyerek burayı sahiplenmenizi istiyorum.

daha iyi bir yer yapmak için hep birlikte çalışalım köyümüz kazansın gelecek nesil kazansın bırakacak bir yer olsun bunun için sizlerden bizlere destek olmanızı bekliyoruz

YAYLACIK KÖYÜ KALKINDIRMA VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ALDIĞIMIZ KARARLAR

Yaylacık köyü derneği Yönetimi olarak derneğimizi sil baştan yapmaya karar verdik.

Aldığımız kararla üyelerin bugüne kadar aidatlarını ödenmediği tespit edilip düzenli ödemeyen her bir dernek üyesini dernekten fes kararı alarak çıkarttık ve

bu kararı  dernek karar defterine işleyerek yürürlüğe koyduk.

ÖNEMLİ

Yaylacık köyü sakinleri yıllık aidatını ödeyen ve derneğine sahip çıkan her bir dernek üyesi dernekten faydalanacak VE onlarla yolumuza devam edeceğiz

Yaylacık köyü derneğine üye olmayan derneğe katkı sağlamayan kişi ve üyeler dernek haklarından mahrum bırakılacaktır.

Bu konuda bize saygı duymanızı ve empati kurarak anlayış göstermenizi bekliyoruz.

Yaylacık köyü sakinleri üyelik formu dernek sitemizde paylaşılmıştır.

AİDAT İÇİN BANKA BİLGİLERİ

ZİRAAT BANKASI

HESAP ADI : ARAPKİR İLÇESİ YAYLACIK KÖYÜ KALKINDIRMA VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

İBAN: TR 11 0001 0024 6195 9979 9750 01

Yeniden üye olmak için istediğimiz evrakları vereceğimiz telefon numarasına Whatsapp dan göndermenizi önemle rica ediyoruz.

EVRAKLARI  0554 777 32 32 ULAŞTIRABİLİRSİNİZ

Şimdi den herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler diliyorum

YAYLACIK KÖYÜ KALKINDIRMA VE SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANI  :  ERSİN AK